Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Választható kiegészítő képzés erdészeti szakszemélyek számára

  A cikk dátuma február 8th, 2023 Duska József Nincs hozzászólás

  A jogosult erdészeti szakszemélyzet kreditpont gyűjtési kötelezettségének segítése érdekében a Nemzeti Földügyi Központ (NFK) Erdészeti Főosztály 2023 márciusában és áprilisában kettő online válaszható kiegészítő képzést tart, tartalmuk megegyezik a 2022-ben megtartott képzéseinkkel.

   

  Címeik:  –  Erdészeti szakirányításhoz kapcsolódó ügyintézés I.

    Erdészeti szakirányításhoz kapcsolódó ügyintézés II.

   

  Az első képzést 2023. március 22-én és április 25-én, a második képzést 2023. március 23-án és április 26-án tartjuk.

   

  A képzések 2022-ben lettek akkreditálva, ezért a képzéseket azoknak ajánljuk, akik korábban nem vettek részt ezeken. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy-egy akkreditált képzésen történő részvételért csak egyszer írható jóvá kreditpont. Tehát aki tavaly részt vett ezeken a választható kiegészítő képzéseken, azok részére az ismételt részvételért nem adható kreditpont!  

   

  Meghirdetett képzéseink célja az erdészeti szakirányítói tevékenység segítése a mindennapi közigazgatási ügyintézésben. Az első képzésen a különböző típusú formanyomtatványok kitöltése, az azok során előforduló leggyakoribb hibák kerülnek bemutatásra. A második képzésen az erdészeti szakirányítók szerepe, kötelezettségei illetve működési feltételei, a körzeti erdőtervezéshez és az erdőtérkép használatához kapcsolódó ismeretek, az adatszolgáltatás rendje kerül ismertetésre.

   

  A választható kiegészítő képzésekről további információk az NFK honlapján, a https://nfk.gov.hu/Valaszthato_kiegeszito_kepzesek_listaja_news_944 oldalon találhatók.

  A meghirdetett képzésekre történő jelentkezés és a képzés elismerésének feltételei részletesen a Képzés alapadatai, tematikája feliratra kattintva megjelenő tájékoztatóban olvasható.

   

  cid:847ebd27-c38f-4814-8bc8-8b63d0986a28

  Az NFK egy-egy napra max. 100 fő jelentkezését tudja befogadni. Jelentkezni a meghirdetett képzési időpont előtti 10. napig lehet.

   

  Részvételi díj: 12.000 Ft, amelyet a jelentkezés után e-mailben kiküldött fizetési számla ellenében kell átutalással teljesíteni.

   

  A képzések elfogadott teljesítése esetén a résztvevő 20-20 kreditpontot kap.

   

   

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.