Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Hasznos információk a MEGOSZ 25. jubileumi nagyrendezvényéhez

  A cikk dátuma szeptember 23rd, 2019 Duska József Nincs hozzászólás

  Tisztelt MEGOSZ Tagok

  Magánerdő Tulajdonosok 

  Tisztelt Erdőgazdálkodók

  A hét végén szombaton tartja a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége a Vajdahunyadvár első emeleti nagytermében 2019. szeptember 28-án 10 órától ünnepi rendezvényét.

  Fontos információ, hogy 28-án este a Hősök terén koncert lesz emiatt már délelőtt 10 órától zárják a környéket. A BRFK Közlekedésszervezési Parancsnokságával történt egyeztetések szerint a rendezvényre érkezőket beengedik a zárt területre, a Vajdahunyadvár környéki parkolókba, de a jogosultságot a szélvédő alá helyezett meghívóval kötelesek igazolni. Aki nem tud felmutatni kinyomtatott, vagy postai úton megkapott meghívót, nem fogják beengedni. A behajtást kizárólag az M3 bevezetője felől (Hermina utca felől ) engedélyezték. Az szolgálatot teljesítő rendőrök fogják ellenőrzés után beengedni a rendezvényre érkezőket. Behajtani a Hősök tere felől nem lehet!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy regisztrációt szeptember 25 én estig megtehetik a kitöltött regisztrációs lap megosz@megosz.hu email címre történő visszaküldésével.

  2019. MEGOSZ nagrendezvény regisztrációs lap

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a NAK befogadta rendezvényünket, és a szaktanácsadók a számukra fenntartott jelenléti ív aláírásával a részvételért 4 kreditpontot kapnak.

  KÉREM ÖNÖKET, HOGY TOVÁBBÍTSÁK AZ INFORMÁCIÓKAT TAGTÁRSAINKNAK ISMERŐSEIKNEK!

  Erdészüdvözlettel: Duska József

  ügyvezető elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.