Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Előzetes tájékoztatás a magánerdős közfoglalkoztatás 2017. évi megindulásáról

  A cikk dátuma február 6th, 2017 Duska József Nincs hozzászólás

  Tisztelt Magánerdős Közfoglalkoztatók!

  A közelmúltban számos megkeresést kaptunk a magánerdős közfoglalkoztatási program 2017. évi folytatásával kapcsolatban. Érdeklődésünk alapján az illetékesektől azt a szóbeli tájékoztatást kaptuk, hogy 2017. február közepén várható a közfoglalkoztatási keretösszegek megyékre történő leosztása és ekkor adják meg az idei közfoglalkoztatási programra vonatkozó határidőket és tennivalókat is. Tehát ekkor érdemes a közfoglalkoztatóknak érdeklődni az illetékes járási hivatalok foglalkoztatási osztályán a részletekre vonatkozóan.

  Egyébként az előzetes információk szerint, a 2017. március 01-vel induló közfoglalkoztatási programban a magánerdőre vonatkozóan az előző évihez képest nem várhatók változások, nagy valószínűséggel a tavalyi feltételekkel indulhat majd a közfoglalkoztatás.

  A Belügyminisztériumtól reményeink szerint a keretleosztásról és a feltételek közzétételéről tájékoztatást kapunk, amit szintén időben eljuttatunk a magánerdős közfoglalkoztatóknak.

  A MEGOSZ továbbra is mindent megtesz a magánerdős közfoglalkoztatás zökkenőmentes és a törvényes előírásoknak megfelelő működéséért.

  Erdészüdvözlettel:

  Dr. Sárvári János

  ügyvezető elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.