Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • A négy civil szervezet által támogatott Erdőtörvény módosítás szövege

  A cikk dátuma október 3rd, 2016 Duska József Nincs hozzászólás

   

  Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok és Gazdálkodók!

  A MEGOSZ hosszú hónapok óta aktívan részt vesz szakértőivel az Erdőtörvény módosítási javaslat elkészítésében. Ezúton is szeretnénk megköszönni a magánerdős társadalom számos észrevételét és javaslatát a törvénymódosító javaslathoz. Ebben a munkában folyamatos egyeztetésben voltunk a Földművelésügyi Minisztérium Erdészeti és Vadgazdálkodási Főosztályával. Munkatársaik segítségével sikerült formába önteni a szakmailag kiérlelt javaslatokat.

  Az elkészült törvénymódosító javaslatot az FM négy fontos stratégiai partnerének, a koordinációt végző Országos Erdészeti Egyesületnek, a Magyar Agrár-Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamarának, a Pro Silva Hungaria Egyesületnek és a MEGOSZ-nak az aláírásával hivatalosan felterjesztettük a Földművelésügyi Minisztériumnak és azt mellékelve olvashatják.

  Ily módon is szeretnénk tájékoztatni tagságunkat arról, hogy milyen módosításokat fogadott el és támogat Szövetségünk a megújuló Erdőtörvénnyel kapcsolatban. Az anyag Földművelésügyi Minisztériumon belüli, az érintett főosztályokkal történő egyeztetése folyik és reményeink szerint rövidesen a Parlament elé kerülhet a módosítás, hiszen a magánerdős társadalomnak égetően szüksége van egy valóban gazdálkodó-barát, adminisztrációt csökkentő Erdőtörvényre.

  Erdészüdvözlettel:

  Luzsi József

  elnök

  egyuttes-torvenymodosito-javaslatok-osszesitett-2016-08-22-oeemegosznakph1

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.