Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • FONTOS! SÜRGŐS! KEZDŐDIK AZ ÚJ KÖZFOGLALKOZTATÁSI PROGRAM, A KÉRELMEK BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE JANUÁR 30.!

  A cikk dátuma január 13th, 2015 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt Magánerdős Közfoglalkoztatók!

  A Belügyminisztérium előzetes információja szerint napokon belül megküldik Szövetségünknek a 2015. évre vonatkozó közfoglalkoztatási programban való részvétellel kapcsolatos hivatalos Tájékoztató anyagot. Amint megkapjuk, azonnal továbbítjuk Önöknek kör-email formájában, illetve a honlapunkon (www.megosz.org) is közzétesszük a beadáshoz szükséges Kérelem iratmintájával együtt.
  Telefonon kapott tájékoztatás alapján különösebb változás nem várható, így az előző évekhez hasonlóan 2015-ben is kérelem útján történik a támogatás igénylése.
  Az idei közfoglalkoztatási program maximális időtartama 2015. március 01-től 2016. február 29-ig tarthat.
  A kérelmeket 2015. január 30-ig kell megküldeni a területük szerint illetékes Kormányhivatal Munkaügyi Központjának. A kérelem iratmintáját még ezen a héten megküldi a Belügyminisztérium a kormányhivatalok részére.
  Egyetlen változásra számíthatnak a közfoglalkoztatók, hogy valószínűleg ebben a programidőszakban már a közvetlen költségek, anyagköltségek is elszámolhatóak lesznek.
  Az újonnan belépő magánerdős közfoglalkoztatók is közvetlenül, a területük szerint illetékes Kormányhivatal Munkaügyi Központjaival vegyék fel a kapcsolatot, akik minden információval és dokumentummal készséggel állnak rendelkezésükre.
  Kérjük az érintetteket, hogy a következő napokban kísérjék nagyobb figyelemmel e-mailen és a honlapunkon e témában megjelenő tájékoztató anyagainkat!
  A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége a továbbiakban is mindent megtesz a magánerdős közfoglalkoztatók gyors és naprakész tájékoztatásáért és az aktuális információk átadásáért, hiszen a magánerdős közfoglalkoztatás mindannyiunk ügye!
  Erdészüdvözlettel:

  Dr. Sárvári János
  ügyvezető elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.