Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Közzétesszük a MEGOSZ megújuló Vezetőségének jelöltlistáját!

  A cikk dátuma szeptember 28th, 2014 admin Nincs hozzászólás

   

  Tisztelt MEGOSZ Tagok!

  Szövetségünk érvényben lévő Alapszabálya, továbbá a 2014. május 16-i Közgyűlésének határozatai alapján, az alábbiakban közzétesszük a MEGOSZ idén megújuló vezetőségének (elnök, alelnökök, Felügyelő bizottság elnöke és tagjai) jelöltlistáját.

  Tisztség Jelölt neve
  Elnök: Luzsi József
  Alelnök: Bodor Dezső Károly
  Dombóvári Dénes
  Dr. Ódor József
  Mocz András
  Sípos István
  Szabó Vendel
  Felügyelő Bizottság:
  Elnök Könnyű István
  Tag Dr. Hegedűs Attila
  Tag Mikó Károly

   

   A Virágh János által vezetett Jelölő Bizottság elvégezte a jelöltekre vonatkozó adatok összegyűjtését és átadta azt az Elnökségnek. Az elnökség pedig a vonatkozó előírásoknak megfelelően 2014. szeptember 30-ig a fentiekben közzétette azt a MEGOSZ honlapján. A jelöltek valamennyien nyilatkoztak, hogy elfogadják az egyes pozíciókra történő jelölésüket.

  A megjelenést követő 8 napon belül a tagok írásban további javaslatot tehetnek az új tisztségviselőkre, amelyet az elnökség szintén közzétesz a Szövetség honlapján. Az a jelölés érvényes, amit a tagság legalább 1 %-a írásban támogat.

  Kérjük a MEGOSZ tagságot, hogy amennyiben további személyre, személyekre javaslatuk van, akkor a fentieknek megfelelő módon szíveskedjenek azt 8 napon belül az elnökséghez eljuttatni.

  A Tisztújító Közgyűlésen csak a táblázatban szereplő, illetve a tagságtól érkezett jelölés keretében javasolt személyekre lehet majd szavazatot leadni.

  A Tisztújító Közgyűlést 2014. novemberében hívjuk össze.

  Erdészüdvözlettel:

  a MEGOSZ Elnöksége

   

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.