Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • EGYSÉGES KÉRELEM BEADÁS

  A cikk dátuma április 10th, 2014 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt MEGOSZ Tagok!

   Április 9-től nyílik lehetőség a legtöbb gazdálkodót érintő, egységes területalapú támogatás, valamint további 26 jogcímen elérhető támogatás igénybevételéhez szükséges egységes kérelem benyújtására.

  Az egységes kérelmeket elektronikus úton, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) honlapján lévő “e-Egységes kérelem”

  <http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/alkalmazasok/viewer/1000005>

  menüponton keresztül, ügyfélkapus bejelentkezés után lehet kitölteni és beadni.

  A benyújtás határideje a jogszabály alapján 2014. május 15. Aki május 15. után nyújtja be kérelmét, annak már munkanaponként egy százalékkal csökken az elfogadott támogatási összege. A 2014. június 9. (mivel ez idén munkaszüneti napra esik, így ez a dátum június 10). után beérkezett kérelmeket az MVH érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

  A kérelmeken módosítást a jogszabály szerint május 31-ig (idén június 2-ig) lehet végezni. Ezután, június 10-ig, viszont már a támogatási összeg csökkentésével jár a módosítás.

  A beadással kapcsolatban felmerült kérdésekkel telefonon az MVH ügyfélszolgálatához a 06-1/374-3603, 06-1-/374-3604 telefonszámokon, elektronikusan a honlapon található “Kérdések / Kérdés feltevése”

  <http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kerdesek/kerdes_felteves> menüponton keresztül lehet fordulni, melyre a Hivatal munkatársai rövid időn belül válaszolnak.

  Az egységes kérelem benyújtásáról további részletek az 53/2014. (IV.8.) számú MVH Közleményben

  <http://mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk532014> olvashatók.

  Erdészüdvözlettel:

  Dr. Sárvári János

  ügyvezető elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.