Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Az Országos Természetőr Egyesület felhívása

  A cikk dátuma április 2nd, 2014 admin Nincs hozzászólás

  2012 végén új természetvédelmi célú civil szervezet, Országos Természetőr Egyesület alakult, működését 2013 februárjában kezdte meg.

  Az Egyesület célja, hogy társadalmi, egyesületi, állampolgári eszközrendszerrel őrködjön a természeti, a védett természeti és a Natura 2000 területek, valamint a természeti és a védett természeti értékek felett, segítve a természet őrzésének állami és tulajdonosi feladatellátását.

  Az Egyesület olyan civil szervezet kíván lenni, amely szakmai közössége a természet önkéntes és hivatásos őreinek, valamint minden olyan állampolgárnak, akik a természet őrzéséért társadalmi aktivitásukkal tenni kívánnak. Polgári természetőrök, állami és önkormányzati természetvédelmi őrök, erdészeti szakszemélyzet, hivatásos vadászok, halászati őrök és társadalmi halőrök jelentkezését egyaránt várja az Egyesület, amelynek működését a sokszínűség mellett a közös cél teheti sikeressé. Az egyesületi tevékenység szervezettségét hét regionális területi szervezet, szakosztályok és tagozatok keretei biztosítják.

  A részletes bemutatkozás megtalálható az Egyesület honlapján: www.természetőr.hu, jelentkezni az orszagos.termeszetor.egyesulet@gmail.com e-mail címen lehet.

   Az Egyesület Elnöksége nevében

  dr. Temesi Géza

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.