Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • KIEMELTEN FONTOS! SÜRGŐS! Vidékfejlesztési Program 2014-2020 tervezete erdészeti fejezeteinek véleményezése

  A cikk dátuma november 27th, 2013 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók, Erdészeti Szakirányítók!

  Megjelent és társadalmi vitára bocsájtották a Vidékfejlesztési Program 2014-2020 tervezet 3.0 verzióját. Ennek teljes anyagát mellékeljük. Ez a program magába foglalja az erdészeti szakágazat fejlesztési igényeit is, amelyet kiemelve szintén csatoltunk. A VM szakfőosztály visszajelzést kér az erdei vízkormányzásra, visszatartásra vonatkozó támogatási igényre vonatkozóan is.
  A megküldött vidékfejlesztési terv alapvetően meghatározza az elkövetkező 7 évben a magánerdő gazdálkodás támogatási lehetőségeit, fejlődését. Kiemelt jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni.
  Kérünk ezért mindenkit, hogy a megküldött anyagot részleteiben tekintse át és az azzal kapcsolatos konkrét kiegészítő javaslatait, szövegszerű módosításait az ahhoz tartozó magyarázattal, szakmai indoklással szíveskedjenek részünkre legkésőbb 2013. december 09-ig a MEGOSZ titkárságára megküldeni.
  Kérjük javaslataikban egyértelműen hivatkozzanak az anyag észrevételezett szövegrészére (oldal, bekezdés).
  Kérem, hogy minél többen segítsék a vidékfejlesztés erdészeti részeinek pontosítását, a gazdálkodói érdekek megjelenítését véleményükkel!

  Köszönettel és erdészüdvözlettel:

  Dr. Sárvári János

  VP_3

  Kiemelt szakágazati igény (2)

  Vidékfejlesztési Program 2014-20 tervezet kör 11.27.

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.