Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • FONTOS! SÜRGŐS! Új MAGÁNERDŐS közfoglalkoztatók adatainak bekérése !!

  A cikk dátuma szeptember 30th, 2013 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok és Gazdálkodók!

  A Belügyminisztérium a mellékelt tájékoztatót adta ki a téli átmeneti közfoglalkoztatás indításáról, ami 2013. novemberétől 2014. április végéig tart majd. Ezen programban a 2013. évben eddig már közfoglalkoztatási programot vivő magánerdős közfoglalkoztatók automatikusan részt vehetnek, de – amennyiben időben jelzik nekünk – lehetőség nyílik újabb közfoglalkoztatók belépésére is.
  Kérjük ezért, hogy azok, akik 2013-ban eddig még nem alkalmaztak közfoglalkoztatottakat, de szeretnének élni a november elsejével induló téli átmeneti program adta lehetőséggel, szíveskedjenek jelezni a közfoglalkoztató nevének, címének, elérhetőségének és az alkalmazni tervezett közfoglalkoztatotti létszámnak a megadásával ilyen irányú igényüket legkésőbb holnap, azaz 2013. október 1-én délután 15 óráig a MEGOSZ Titkárságnak.
  Kérjük, hogy a megadott határidőt szíveskedjenek betartani és a kért adatokat számunkra megküldeni, mivel azokat összesítve legkésőbb holnap délután meg kell küldeni a Belügyminisztériumnak.

  Köszönettel és üdvözlettel:

  Dr. Sárvári János
  ügyvezető elnök

   

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.