Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Tájékoztató a kötelező képzésekkel kapcsolatban

  A cikk dátuma április 9th, 2013 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt MEGOSZ Tagok!

  Az Agrárkamarától kapott információk alapján szíves tájékoztatásul jelezzük, hogy a különböző jogcímek vonatkozásában a Nemzeti Agrárszaktanácsadási-, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) a héten kapta meg a listát az Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivataltól (MVH) a képzésre kötelezett ügyfelekről.

  A lista 1-2 héten belül feldolgozásra kerül és a képzések szervezésének függvényében a képzésre kötelezettek levélben értesítést kapnak az őket érintő képzésről (időpont, helyszín, stb…)

  Azonban az értesítéstől függetlenül az ügyfélnek saját érdekében ajánlott a NAKVI honlapján tájékozódni az alábbi linken található ÚMVP Képző Szervezeteknél,

  http://www.vkszi.hu/umvpkepzes/t_publikus_kepzo.php

  hogy (hol, mikor, milyen) képzés van szervezés alatt, mert nem csak a levélben kiértesített helyen és időben vehetnek részt a képzésen, hanem az ügyfél számára leginkább megfelelő helyszínen és időpontban is.

  Legalább 5 fő jelentkezése szükséges egy képzés szervezésének megindításához, ezért is fontos a személyes érdeklődés, hogy a Képző Szervezet tudjon az igényről (ez főként azokra vonatkozik akik már kaptak korábban értesítést, de valamilyen ok miatt eddig nem vettek részt a kötelező képzésen).

   

  Jelenleg a NATURA 2000 erdős jogcímek kötelező képzése van soron, melynek tananyaga most készül, úgyhogy hamarosan küldeni fogják az érintetteknek a tájékoztató levelet.

   

  Fontos tudni, hogy a képzésen való részvételről szóló igazolásnak az utolsó kifizetési kérelem beadásakor rendelkezésre kell állnia, illetve a kötelező képzésen való részvétel elmulasztásából eredő joghátrány alól mentesség nem igényelhető.

   

  Erdészüdvözlettel:

  Dr. Sárvári János

  ügyvezető elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.