Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Magánerdős közfoglalkoztatási kérelemhez új segédtábla

  A cikk dátuma december 14th, 2012 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt Magánerdős Közfoglalkoztatók!

  Többen visszajeleztek az elmúlt napokban, hogy a kérelem 7. oldalán található táblázatot nem tudták kitölteni, kinyomtatni.

  A mai napon a Belügyminisztériumtól megkaptuk a közfoglalkoztatási programok támogatási igényeinek számításánál használatos segédtábla frissített változatát.

  (A táblázatok esetében átlaglétszám számítás is bekerült a táblába. A kitöltésénél ezért az F3 és J3 cellák kitöltése kötelező a további adatok felvitele előtt.

  A két cellának a támogatási időszak legkorábbi és legkésőbbi időpontját kell tartalmaznia.

  A táblázat további soraiban a foglalkoztatás ütemezésének megfelelően ezen időszakon belüli, változó időtartamok is megadhatók.

  A táblázatba beépítésre került a munkakör megnevezése mező, de ennek kitöltése nem kötelező.

  Új bérkategóriaként bekerült a táblába a munkavezetők bérezése is, mely a D oszlopban kiválasztott értéknek megfelelően változik.

  A figyelembe vehető SZHA mértéke egységesen 13,5% lett.)

  Akik már elkészítették, illetve már leadták kérelmüket az illetékes Munkaügyi Központnak, azoknak nem kell  jelen táblázatot kitölteni, mert a Munkaügyi Központok a korrekciókat elvégzik és a táblázatot a minimálbér változását követő közfoglalkoztatási bérek alakulásának függvényében a későbbiekben korrigálni fogják.

  Amennyiben még nem véglegesítették kérelmüket, úgy kérjük, hogy a mellékelt új táblázat kitöltésével adják be pályázatukat az illetékes Munkaügyi Központnak december 17-ig.

  Erdészüdvözlettel:

  Dr. Sárvári  János

  ügyvezető elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.