Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • FONTOS!! SÜRGŐS!!! 2013. évi magánerdős közfoglalkoztatási pályázatok benyújtása, előzetes igényfelmérés

  A cikk dátuma december 3rd, 2012 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt MEGOSZ Tagok!

  Jövőre is lehet pályázni magánerdős közfoglalkoztatásra.
  A Belügyminisztérium tájékoztatót tartott a 2013. évi közfoglalkoztatási pályázatokról, amelyre a magánerdős közfoglalkoztatás képviseletében a MEGOSZ-t hívta meg.
  A megbeszélésről készített emlékeztetőt mellékeljük, kérjük annak szíves áttanulmányozását.
  Szintén mellékeljük tájékoztatásul a magánerdős közfoglalkoztatással kapcsolatos általános tudnivalókról szóló előadási anyagot is. A legfontosabb és legsürgősebb tudnivalók, hogy
  a foglalkoztatás kezdő időpontja: 2013. január 15.
  Kérelem benyújtása: 2012. 12. 17. (hétfő) (Megyei Munkaügyi Központokhoz)
  Sok rendelet változása várható, de elképzelhető, hogy a beadási határidőig ezek még nem emelkednek jogerőre, így ebben az esetben a régi (2012-es) kérelem nyomtatványon kell beadni az igényeket.
  A BM szeretné felmérni az előzetes igényeket, ezért kérjük, hogy legkésőbb*2012. december 6-ig*  szíveskedjenek e-mailben visszajelezni a MEGOSZ-nak cégük, vállalkozásuk nevének, székhelyének megadásával, hogy előreláthatólag hány fő foglalkoztatására pályáznak majd 2013-ra. Szíves adatszolgáltatásukat előre is köszönjük!
  Kérjük, hogy minél többen vegyék igénybe a közfoglalkoztatásban rejlő lehetőségeket és nyújtsanak be pályázatot, amelyhez Szövetségünk továbbra is minden segítséget megad.
  Várjuk a közfoglalkoztatási pályázatok jövő évi megindításával kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat is, hogy azt továbbíthassuk az illetékes szaktárca felé.

  Erdészüdvözlettel:

  Luzsi József
  elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.