Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • FELHÍVÁS magánerdő tulajdonosokhoz!!

  A cikk dátuma május 24th, 2012 admin Nincs hozzászólás

  A MEGOSZ 18-i Közgyűlését követően Bodor László tagtársunktól az alábbi felhívást kaptuk, amelyet ezúton tisztelettel megköszönünk és közzéteszünk honlapunkon.
  FELHÍVÁS!!

  Tisztelt Magán Erdőtulajdonos Társaim!

  Szövetségünk, a MEGOSZ idei közgyűlésén meggyőződtem arról, hogy a magán erdőgazdálkodás támogatására kiadott jogszabályok és keretösszegeik meghatározásánál, szervezetünk választott vezetőségének döntő szerepe volt.

  Az erdőtelepítések, a fiatal erdők ápolása, a NATURA 2000 hálózatba sorolt erdők támogatása, erdőpotenciál helyreállítása stb. érdekében folytatott munkájuk számunkra kedvező pénzbeli, vissza nem térítendő forrásokat nyújtottak és nyújtanak a jövőben.

  A közgyűlésen az is egyértelművé vált, hogy a mai társadalmi viszonyok között a magánerdő érdekeit saját magunknak kell megvédeni, helyettünk azt nem teszi senki. Az országban körülbelül 400 000 magánerdő tulajdonos van. Ha mindannyian tömörülünk a szövetségünkbe, szavunkat kormányzati szinten is meghallgatják!

  Az említett támogatási pénzek felvétele után a magán erdőtulajdonos becsületbeli ügye, hogy évi 3. 000 Ft tagdíj befizetéssel a MEGOSZ tagja legyen, ezzel erősítve szövetségünket.

  Ha nem tette eddig, lépjen be a szövetségbe, hogy a magán erdeinket szebbé, értékesebbé tehessük magunk, unokáink és nemzetünk javára!

  Bodor László

  magán-erdőtulajdonos

   

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.