Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Natura 2000 erdõterületeken történõ gazdálkodáshoz nyújtandó kompenzációs támogatás részletes szabályairól szóló rendelet tervezet!

  A cikk dátuma április 25th, 2012 admin Nincs hozzászólás
  Tisztelt MEGOSZ Tagok! 

  A Vidékfejlesztési Minisztérium az alábbi tájékoztatása szerint az erdő-Natura rendelet napokon belül, várhatóan április 27-én megjelenik.
  Mellékeljük a kihirdetésre tervezett rendelet szövegét és kérjük, hogy minden érintett kezdje meg az egységes kérelem benyújtásához szükséges elő-készületeket. A rendelet megjelenését követően részletes tájékoztatást teszünk közzé a MEGOSZ honlapján.

  Erdészüdvözlettel:

  Luzsi József
  elnök
  Dr. Sárvári János
  ügyvezető elnök

  ______________________________ ____________

  Tisztelt Címzettek!

  Értesítem Önöket, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumból mai nappal megérkezett a kihirdetési engedély az Európai Mezõgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Natura 2000 erdõterületeken történõ gazdálkodáshoz nyújtandó kompenzációs támogatás részletes szabályairól szóló rendelet tervezetre vonatkozólag.
  Tekintettel arra, hogy a rendelet legkorábban a pénteki Magyar Közlönyben tud megjelenni, az annak végrehajtásában, illetve alkalmazásában érintettek elõzetes tájékoztatását tartjuk szükségesnek, ezért mellékelten megküldöm a kihirdetési engedélyt kapott tervezet szövegét.

  Segítõ közremûködésüket kérjük a támogatási kérelmek benyújtási feltételeinek mielõbbi biztosítása, valamint a potenciális kedvezményezettek
  minél szélesebb körû tájékoztatása érdekében, hangsúlyozva, hogy az nem a végleges szöveg, de tartalmi változás már nem várható.

  Üdvözlettel:

  Galambos Annamária
  osztályvezetõ

   


  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.