Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • MEGNYÍLT A FIATAL ERDŐK ÁLLOMÁNYNEVELÉSE JOGCÍM! MÁJUSBAN BENYÚJTHATÓK A TÁMOGATÁSI KÉRELMEK!

  A cikk dátuma március 21st, 2012 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok, Gazdálkodók!

  Nagy örömmel jelentjük be, hogy a MEGOSZ által több éve szorgalmazott erdőnevelési jogcím (befejezett ápolás, tisztítás, nyesés) végre megnyílt és pályázható!
  Az erről szóló, a vidékfejlesztési miniszter által kiadott 25/2012.(III.20.) VM rendelet, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a fiatal erdők állományneveléséhez nyújtandó támogatások részletes feltételeiről tegnap, március 20-án megjelent a Magyar Közlönyben.
  A rendelet szövege megtalálható a Magyar Közlöny 32. számában a 6431-6441 oldalakon (nyomtatásnál a 93. oldaltól a 102. oldalig), mely az alábbi linkre kattintva letölthető:
  http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/mk12032.pdf

  A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége rendkívül sokat tett a jogcím megnyitása, a rendelet megjelenése érdekében az érdekképviselet szinte valamennyi eszközét igénybe véve. Ezúton szeretnénk megköszönni mindazok támogatását és segítségét, akik sokat tettek a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal és az erdészeti szakigazgatás keretén belül azért, hogy ez a magánerdő gazdálkodók által nagyon várt rendelet végre megjelenhessen.
  Kérjük, hogy saját környezetében mindenki terjessze a hírt annak érdekében, hogy a jogcímen rendelkezésre álló, mintegy 2 milliárd forintot hatékonyan felhasználhassuk. Amennyiben a rendelet értelmezésével, a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban kérdése van, az küldje meg Szövetségünknek.
  A MEGOSZ az illetékes hatóságok szakembereinek bevonásával fórumot is szervez a jogcímmel kapcsolatos kérdések megválaszolására és országos sajtókampányt a jogcím népszerűsítésére.

  Erdészüdvözlettel:

  Luzsi József
  elnök

  Dr. Sárvári János
  ügyvezető elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.