Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • FONTOS! SÜRGŐS! Közlemény a nemzeti erdőtelepítések (K-2) 2010. évi determinációs kötelezettségeinek részleges teljesítéséről

  A cikk dátuma július 22nd, 2011 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt MEGOSZ Tagok!

  Megjelent a Vidékfejlesztési Miniszternek a nemzeti erdőtelepítési támogatás (K-2) forráshiányára vonatkozó  közleménye a Magyar Közlöny 87. számának mellékletét képező Hivatalos Értesítő 41. számában (V. Közlemények 8153 oldal)  július 21-én, amelyet mellékelek.
  Az ebben foglaltak szerint az MVH a tavaly, szeptember 1-29. között benyújtott kérelmek szerinti kifizetéseket teljesíti, míg a 2010. szeptember 30. napján benyújtott jogos kérelmeket elutasítja forráshiányra való hivatkozással. Ugyanakkor jelzik, hogy ezek a kérelmek azonos tartalommal ismételten benyújthatók
  az erdészeti hatósághoz 2011. szeptember 1-30. között az elutasításról szóló határozat másolatával együtt.
  A MEGOSZ semmiképp sem tudja elfogadni, hogy a Közlemény ezeknek a  jogos igényeknek még a halasztott kifizetésére sem vállal kötelezettséget.
  Ezért ennek teljesítése ügyében a Minisztériumhoz  fordulunk.
  Kérjük tehát mindazokat, akiknek jogos determinációs igénye a mostani közlemény szerint elutasításra került, hogy ezzel kapcsolatos észrevételeiket, véleményüket küldjék meg részünkre annak érdekében, hogy Szövetségünk képviselni tudja érdekeiket.
  Kérjük mindazok jelentkezését is,  akiknek jogos K-1-es, erdőfelújítási determinációs igényeit még a mai napig sem fizették ki.

  Erdészüdvözlettel:

  Luzsi József

  elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.