Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Meghívó lengyelországi tanulmányútra

  A cikk dátuma április 12th, 2011 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt Erdőgazdálkodók!

  Tavaly ősszel a CGPI Kft. Poznanban, a lengyel digitális faátlaló elektronikájának és szoftverének kifejlesztésért egy arany medál díjat, ennek kapcsán szorosabb együttműködés kezdődött el a Lengyel állami erdészetet kiszolgáló informatikai beszállítókkal.
  Újabb két éves fejlesztési együttműködés került aláírásra a lengyel Codimex és a CGPI Kft. között.
  Lengyelországban 15 éve folyik az informatika fejlesztése az erdőgazdálkodásban, harmadik generációs szoftver bevezetésén dolgoznak, ami leváltja a már négy éve működő PDA-n futó alkalmazást és támogatja a digitális mérőeszközök bevezetését az informatikai rendszerben.

  Szeretnénk a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdészeti-műszaki és Környezettechnikai Intézettel közösen meghívni a téma iránt érdeklődőket, május 18-20 között tartandó tanulmányútra – A fahasználat informatikai segítése Lengyelországban – amelyen a lengyelországi alkalmazott (fahasználatot segítő) informatikai rendszerbe nyerhetünk betekintést. Nem egy új fejlesztés bevezetésének tapasztalatairól, hanem az üzemeltetésről, a logisztikáról, és az elektronikus fakereskedelemről kaphatunk új ismereteket a lengyel erdészeti kollégáktól, mint felhasználói, mint fejlesztői szintről.

  Ukrajnában 2011 évtől kezdik el az ukrán állami erdészet informatikai rendszerének bevezetését, amelyben versenyben van a lengyel erdészeti rendszer is, ezért láthatunk egy előadást az alapoktól induló rendszerbevezetésről is.

  Az együttműködés keretében egy magyar nyelvre fordított szoftver verzió is készül, amit szintén ezen a tanulmányi úton kerül először bemutatásra.

  Üdvözlettel,

  Tóth Béla Ákos
  kereskedelmi igazgató
  CGP Instruments
  Szent László u. 180.
  1135 Budapest
  HUNGARY
  Mobil: +36 20 9192496
  Tel: +36 1 2398167
  Fax: +36 1 2397826
  Email: toth.bela.akos@cgpi.hu
  Web: www.atlalo.hu

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.