Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Tájékoztató!

  A cikk dátuma április 1st, 2011 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt MEGOSZ Tagok!

  Az MVH elkészített egy Rövid erdős EK összefoglaló 2011 kivonatot az “Egységes Kérelem erdős jogcímek elektronikus kitöltéséről és benyújtásáról”, amely jó segítséget ad azoknak a gazdálkodóknak, akik maguk készítik el Kérelmüket.
  Amit hangsúlyozottan szeretnénk kérni azoktól az erdőgazdálkodóktól, akik meghatalmazás útján falugazdász, vagy kamarai tanácsadó segítségével, mint technikai segítségnyújtóval végeztetik ( ez a szolgáltatás ingyenes) a kérelemkitöltést, hogy a beadási időszak elején menjenek el a falu- gazdászhoz, vagy kamarai tanácsadóhoz és az összes létező határozatot és mérési jegyzőkönyvet vigyék magukkal.
  Inkább az elején derüljön ki, hogy a méréssel valami gond van, és így még lesz idejük a benyújtási időszakban új méréssel azt korrigálni.

  Fontos egyéb információ!

  Az MVH honlapján megjelent az alábbi változás bejelentés a meghatalmazás használatával kapcsolatban.

  Változások meghatalmazás használatánál
  2011-03-30 11:38
  “Amennyiben egy ügyfél meghatalmazott útján kíván kérelmet benyújtani, a kérelem beadásához szükséges előzetesen meghatalmazást készíteni.
  Ezt kizárólag elektronikus úton lehet rögzíteni, és ehhez a saját néven történő ügyfélkapus bejelentkezést követően a “G946 Meghatalmazás rögzítés” menüpontot kell kiválasztani. A meghatalmazást minden esetben ki kell nyomtatni és alá kell írni. Fontos változás, hogy az aláírt meghatalmazás egy példányát a meghatalmazott, másik példányát az ügyfél köteles megőrizni,
  a harmadik példányt legkésőbb a meghatalmazásban szereplő eljárási cselekmény elvégzését (például kifizetési kérelem benyújtása) megelőzően húsz nappal el kell juttatni az ügyfél lakóhelye/székhelye szerint illetékes megyei MVH kirendeltségére.”

  Erdészüdvözlettel:

  Luzsi József
  elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.