Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége
www.megosz.org
 • Tájékoztatás az erdészeti kifizetések állásáról!

  A cikk dátuma február 16th, 2010 admin Nincs hozzászólás

  Tisztelt MEGOSZ Tagok!
  Az MVH elnökétől a mai napon az alábbi, az  FVM-MEGOSZ Megállapodásban foglalt erdészeti kifizetések jelenlegi állásáról tájékoztató levelet kaptuk. Számításaink szerint a K-1 és K-2, valamint az EMVA-s kifizetések vonatkozásában ez az ellenőrzés alá nem vont és egyeztetési problémákkal nem terhelt igények 90-100 %-ának, míg az NVT-s erdőtelepítési igények mintegy 73 %-ának kifizetését jelenti. Válaszlevelünkben kértük a még hátralévő kifizetésekre határidő megjelölését, továbbá az erdészeti pontenciál helyreállítása jogcím támogatásainak átutalására vonatkozó tájékoztatást is.
  Kérjük tagtársainkat, hogy továbbra is szíveskedjenek minket tájékoztatni a támogatások beérkezéséről, illetve azok elmaradásáról is.
  Erdészüdvözlettel:
  Luzsi József
  elnök

  ___________________________________________________________________
  Luzsi József részére
  MEGOSZ elnök
  Tisztelt Elnök Úr!
  Korábbi levelemben foglaltak szerint tájékoztatom Elnök Urat az MVH által felügyelt Mezőgazdasági területek erdősítése jogcímek kifizetéseiről. A február 15-i halmozott kifizetések az alábbiak szerint alakultak.
  Az EMVA-ból finanszírozott Mezőgazdasági területek erdősítése jogcímben a mai nappal 815 db kérelem került kifizetésre 1 014 363 623Ft összegben.
  Az NVT MgTe jogcímben 2 354 db kérelem lett kifizetve 3 509 823 338 Ft összegben.
  A nemzeti pénzek lenyitása szintén megtörtént. Erdő telepítés jogcímben 711 112 120 Ft, erdők felújítása                “de minimis” jogcímben  524 842 659 Ft került kifizetésre.
  Üdvözlettel:
  Margittai Miklós s.k.
  elnök

  Leave a reply

  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.