Új országos alelnöke van a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának

Luzsi Józsefet, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara erdő- és vadgazdálkodási osztályának eddigi elnökét választották meg a köztestület vidékfejlesztésért felelős országos alelnökének a Gödöllőn tartott országos küldöttgyűlésen.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2018. december 20-án, Gödöllőn tartott országos küldöttgyűlésén egyhangú szavazással Luzsi Józsefet, a köztestület erdő- és vadgazdálkodási osztályának eddigi elnökét, a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének tiszteletbeli elnökét választották meg vidékfejlesztésért felelős országos alelnöknek.

A NAK országos erdő- és vadgazdálkodási osztályának elnökévé, szintén egyhangúlag Bleier Norbertet, a Szent István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézet korábbi munkatársát, az Agrárminisztérium tájegységi fővadászát választották meg az országos küldöttek.

Az országos küldöttgyűlés támogatta továbbá a köztestület csatlakozási szándékát a World Farmers Organization (WFO) szervezethez. A WFO több mint félszáz ország gazdáit képviseli a globális fórumokon. Célja olyan politikai irányvonalak elfogadtatása, amelyek javítják a gazdasági környezetet, a gazdálkodók, családjaik és a vidéki közösségek megélhetését.

Sok sikert, jó egészséget kívánunk az új feladathoz!

A MEGOSZ elnöksége nevében

Mocz András elnök

Duska József ügyvezető elnök