Az Országos Erdészeti Egyesület, és a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége facsemeték beszerzésének támogatásával szeretné segíteni a görögországi tűzvészben károsodott erdők újra ültetését.

 

Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok  Tisztelt Erdőgazdálkodók

 

Felhívás

Tisztelettel kérjük, facsemeték beszerzésének támogatásával segítse a görögországi tűzvészben elpusztult erdők megújítását.

Az Országos Erdészeti Egyesület, és a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége facsemeték beszerzésének támogatásával kívánja segíteni a károsodott erdők újra ültetését, ezért felhívja a magyar erdésztársadalom, az erdőgazdálkodók, erdőtulajdonosok, az erdőgazdálkodási szolgáltatásból élők és az erdővel foglalkozók figyelmét, hogy adományaikkal támogassák a károsodott erdők megújítását. Az adományok a Magyar Kormány támogatásával együtt a Magyarországi Görögök Országos Önkormányzatának kerülnek átadásra, aki megszervezi a facsemeték beszerzését és elültetését.

Az adományokat az   OTP 11705008-20438153  számlára kérjük átutalni, és a közlemény rovatba tüntessék fel:  „görög erdőtűz”

Erdészüdvözlettel és köszönettel:

OEE; MEGOSZ