E-learning 2

Tisztelt Kolléga!

Örömmel értesítem, hogy az ÁROP-2210-10-2010. sz. „Jogalkalmazás javítása a mezőgazdasági szakigazgatásban” című pályázat keretében 2011. aug. 22-én megkezdődik „A rövid vágásfordulójú fás szárú energiaültetvények telepítéséhez nyújtott támogatás igénybevételének feltételeiről szóló 72/2007. FVM rendelet alapján nyújtandó támogatás jogalkalmazási környezete ÁROPjog-12<http://edu.mgszh.gov.hu/moodle/course/view.php?id=91>” című kurzus e-learning (távoktatásos) formában való oktatása.

A képzés 2011. szept. 4-ig tart, eddig lehet a tananyagokat elolvasni, elsajátítani. A tananyagok ezt követően továbbra is elérhetők a Távoktatási Keretrendszer felületén, így szükség esetén azokat bármikor felhasználhatja munkája során.
A kurzus vizsgával zárul! A vizsgákat 2011. szeptember 5. és szept. 12. között kell letenni. A vizsgával csak 1 alkalommal lehet próbálkozni, és minimum 51 % elérése esetén tekinthető sikeresnek. A kurzust sikeresen teljesítők oklevelet kapnak.

Megkérem Önt, hogy minél előbb iratkozzon be, és ismerkedjen az Ön számára előírt tananyaggal. Azok számára, akik a szabadságolások vagy egyéb okok miatt a fent megjelölt időszakban nem tudnak a vizsgakötelezettségüknek eleget tenni, egy későbbi időpontban biztosítunk vizsgalehetőséget. Azonban kérjük, hogy ebben az esetben is jelentkezzenek be az adott kurzusra (10 percet vesz igénybe). A bejelentkezők (kurzust felvevők) számára a tananyag és kiegészítő dokumentumok folyamatosan elérhetők.
Az MgSzH Távoktatási Keretrendszerébe történő belépéshez és annak használatához az Útmutatót, illetve a belépéshez szükséges felhasználóneveket, jelszavakat tartalmazó Excel táblázatot a levélhez csatolva megküldjük. Kérjük, figyelmesen olvassák el azok tartalmát, hogy sikeresen be tudjanak lépni az adott kurzusra!

Jó munkát, sikeres vizsgát kívánunk!

Üdvözlettel:
Az Oktatásszervezők